• Dasar Mold Bumper Mobil
  • Mold Base
  • Mold Plate

Apa milih kita?


Pabrik

KWT isine 18000 kothak meter lan wis luwih saka 200 Staff.

Sertifikat

Kita wis lulus sertifikasi sistem mutu ISO9001.

prabotan

Kita duwe konfigurasi piranti lengkap industri sing ora mbutuhake outsourcing ...

tim

Tim kita kalebu desain lan produksi karyawan lawas kanthi pengalaman luwih saka sepuluh taun...

Babagan awake dhewe

Ningbo Kaiweite(KWT) Mold Base Manufacturing Limited Company dumunung ing kutha asal saka jamur ing China-Yuyao kutha Provinsi Zhejiang, cedhak Hubei dalan prapatan National Road 329, richly endowed ing geografi lan lalu lintas dening alam. KWT isine 18000 kothak meter lan wis luwih saka 200 Staff. KWT punika perusahaan Manufaktur nggabungaken riset, pembangunan, produksi lan Manajemen, spesialisasine ing produksi basis jamur standar, non-standar dipencet basa jamur plastik, piring jamur, aksesoris jamur, die casting basis jamur lan kadhemen-punching basis jamur lan ing lan kanthi fasilitas dhasar sing luwih apik, teknologi pangolahan canggih lan sarana deteksi lengkap.

Maca liyane