Precision Mold Base
  • Air ProPrecision Mold Base
  • Air ProPrecision Mold Base
  • Air ProPrecision Mold Base

Precision Mold Base

KWT nyedhiyakake basis cetakan presisi kanthi kualitas dhuwur. KWT duwe pengalaman meh 30 taun ing pasar bahan cetakan lan pengalaman meh 20 taun ing manufaktur basis cetakanKWT duwe luwih saka 100 set peralatan, kalebu mesin pangukuran koordinat telu, mesin mesin cnc impor, bengkel suhu konstan lan peralatan relief stres. Kita uga duwe gudang bahan mentah kanggo njamin wektu pangiriman lan kualitas basis cetakan. Muga-muga sampeyan bisa menehi kesempatan kanggo kerja sama karo perusahaan sampeyan.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pambuka produk

basis cetakan presisi sing dhuwur banget miturut gambar pelanggan, macem-macem bahan bisa dipilih, laporan inspeksi telung koordinat bisa diwenehake uga layanan relief stres, macem-macem pilihan guide bushing lan pin guide, sing bisa ngluwihi umur cetakan.

Kita ajeg nindakake semangat kita '' Inovasi nggawa kemajuan, Highly-kualitas nggawe subsistence tartamtu, Administrasi entuk manfaat marketing, Skor kredit narik kawigaten pelanggan kanggo Pabrik sampel Free China High Quality Precision Mold Base Produsen lan Suppliers, Kita pracaya ing kualitas liwat jumlahe. Sadurunge ngekspor rambut ana mriksa kontrol kualitas sing ketat sajrone perawatan miturut standar kualitas internasional.
Pabrik sampel Gratis China High Quality Precision Mould Base, Spare Parts, Our company tansah setya kanggo ketemu kualitas dikarepake, TCTerms rega lan dodolan target. Sugeng rawuh sampeyan mbukak wates komunikasi. Iku seneng banget kanggo layanan yen sampeyan mbutuhake supplier dipercaya lan informasi regane.


2. Parameter Produk (Spesifikasi)

Normal

Ukuran maksimal

Bahan sing dipilih

laporan pengawasan telung koordinat

layanan ngilangi stres


1300mm * 2200mm * 3100mm

Macem-macem milih

Yen perlu

Yen perlu


Precision

Ukuran maksimal

Bahan sing dipilih

laporan pengawasan telung koordinat

layanan ngilangi stres


800mm * 1000mm

Macem-macem milih

Yen perlu

Yen perlu


3. Fitur Produk lan Aplikasi

1. Utamane basis cetakan presisi nyakup industri kosmetik lan medis
2. Dilengkapi MAKINO CNC, toko termostat, peralatan stress release, lan telung mesin ukur koordinat.
3. Layanan nelusuri produk siji-kanggo-siji, layanan pelacakan wektu nyata kode bar.
4. Diekspor menyang sawetara negara lan wilayah, njamin reputasi
5. Bahan asalé saka perusahaan baja domestik kanthi laporan kualitas
6. Nyedhiyani layanan panipisan, bakal ngluwihi umur basis cetakan lan kualitas.


4. Detail Produk

Precision Mold Base

Precision Mold BasePrecision Mold Base

5. Ngirim, Ngirim lan Nglayani

20-25 dina kerja

Shipping gumantung ing customer, dening segara lan Sepur

Kemasan kotak kayu


6. FAQ

1. Ukuran maksimum saka basis jamur

1300mm * 2200mm * 3100mm


2. Ukuran perusahaan lan jumlah karyawan?

Perusahaan kita kalebu area 18.000 meter persegi lan duwe luwih saka 200 karyawan, sing paling akeh karyawan produksi.


3. Apa bisa dikirim ing wektu?

Kita uga ngerti manawa transportasi laut lan darat duwe syarat wektu, mula wektu sing diwenehake paling aman lan bakal rampung sadurunge.


4. Apa sing kudu ditindakake yen ana masalah kualitas?

Perusahaan kita wis ngontrol saka wiwitan pilihan materi. Bahan kasebut uga wis diuji kanthi deteksi cacat. Yen sampeyan ora yakin, sampeyan bisa milih tes telung koordinat sadurunge dikirim. Kita ngetokake laporan tes kanggo mesthekake yen barang kasebut konsisten. Ing lingkungan ekspor, kita bakal nyoba Ekstra serius, ora ana masalah kualitas saiki.


5. Kepiye carane aku ngerti lokasi kargoku saiki lan mesthekake yen aku bisa nggayuh jadwal pengiriman kanthi tepat?

Perusahaan kita dilengkapi sistem pelacakan. Ing wektu sing padha, kita ngembangake sistem pelacakan proses produksi. Saiki, kita bisa ngerti lokasi produk iki kanthi mindhai kode kasebut. Ing wektu sing padha, kita bakal duwe layanan nelusuri siji-kanggo-siji sawise nampa pesenan kanggo ngandhani kemajuan barang ing wektu.


6. Apa bisa nyedhiyakake layanan transportasi laut lan darat?

Perusahaan kita duwe agensi profesional koperasi sing bakal ngatasi masalah transportasi liyane, lan saiki duwe pengalaman ing transportasi laut lan udhara.






Panas Tags: Basis Cetakan Presisi, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Kualitas, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Merek

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.