Warta industri

Apa prabédan antarane basis jamur standar lan basis jamur non-standar

2022-01-08

Nalika tuku basis cetakan, umume dipérang dadi rong jinis: basis cetakan standar lan basis cetakan non-standar. Kita bisa kanthi gampang ngerti manawa basis cetakan standar umum lan duwe standarisasi sing dhuwur, dene basis cetakan non-standar disesuaikan, sing khusus disesuaikan kanggo produksi cetakan sing beda.


Peralatan pangolahan basis cetakan standar utamane mesin penggilingan, gilingan lan mesin pengeboran. Mesin panggilingan lan proses gilingan 6 lumahing padhang kanggo ukuran sing ditemtokake. Mesin pengeboran bakal ngebor bolongan ing basis cetakan kanthi syarat presisi sing kurang, kayata bolongan sekrup, ngangkat bolongan dering lan nutul. Syarat paling dhasar saka basis cetakan standar yaiku mbukak cetakan kanthi lancar. Apa bukaan cetakan lancar utawa ora ana hubungane langsung karo presisi bolongan pilar papat. Mulane, umume perlu nggunakake pusat mesin vertikal CNC kanggo pengeboran kanthi cepet lan banjur mboseni kanggo entuk presisi.


Dasar cetakan non standar yaiku ngrampungake mesin kanthi basis cetakan standar ing ndhuwur. Rampung kasebut ing kene nuduhake rongga jamur (pigura cetakan), posisi sing apik, modul kunci, jalur banyu (saluran cairan pemanasan / pendinginan), bolongan thimble, lan liya-liyane sing dibutuhake dening cetakan liyane kajaba papat bolongan pilar. Mangkono, Produsèn jamur bisa langsung nginstal inti jamur diproses (inti jamur), lan banjur nindakake nyoba jamur lan produksi produk plastik.









Sadurunge:

Apa basis cetakan

Sabanjure:

Ora Ana News