Dasar Mold Bumper Mobil
  • Air ProDasar Mold Bumper Mobil
  • Air ProDasar Mold Bumper Mobil
  • Air ProDasar Mold Bumper Mobil
  • Air ProDasar Mold Bumper Mobil
  • Air ProDasar Mold Bumper Mobil
  • Air ProDasar Mold Bumper Mobil
  • Air ProDasar Mold Bumper Mobil
  • Air ProDasar Mold Bumper Mobil
  • Air ProDasar Mold Bumper Mobil

Dasar Mold Bumper Mobil

KWT nyedhiyakake basis cetakan bumper mobil sing berkualitas tinggi. KWT duwe pengalaman meh 30 taun ing pasar bahan cetakan lan pengalaman meh 20 taun ing manufaktur basis cetakanKWT duwe luwih saka 100 set peralatan, kalebu mesin pangukuran koordinat telu, mesin mesin cnc impor, bengkel suhu konstan lan peralatan relief stres. Kita uga duwe gudang bahan mentah kanggo njamin wektu pangiriman lan kualitas basis cetakan. Muga-muga sampeyan bisa menehi kesempatan kanggo kerja sama karo perusahaan sampeyan.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pambuka produk

basis cetakan bumper mobil sing berkualitas tinggi miturut gambar pelanggan, macem-macem bahan bisa dipilih, laporan inspeksi telung koordinat bisa diwenehake uga layanan relief stres, pilihan macem-macem guide bushing lan pin guide, sing bisa ngluwihi umur. saka jamur.

Kita duwe klompok penjualan reged, kru struktur, tenaga kerja teknis, tim QC lan klompok paket. Saiki kita duwe prosedur kontrol sing ketat banget kanggo saben pendekatan. Uga, kabeh buruh kita duwe pengalaman ing lapangan printing kanggo Pabrik Kanggo China Customized High Quality Car Bumper Mould Base Produsen lan Suppliers, Barang dagangan kita diakoni sacara luas lan bisa dipercaya dening pangguna lan bisa nyukupi kabutuhan ekonomi lan sosial sing terus-terusan.
Pabrik Kanggo China Customized High Quality Car Bumper Mould Base, Mould, Luwih, kita wis didhukung dening Highly experienced lan pinter profesional, sing wis expertise kiat ing domain pamilike. Para profesional iki kerja sama kanthi cedhak kanggo nyedhiyakake macem-macem produk sing efektif kanggo para klien.


2. Parameter Produk (Spesifikasi)

Normal

Ukuran maksimal

Bahan sing dipilih

laporan pengawasan telung koordinat

layanan ngilangi stres


1300mm * 2200mm * 3100mm

Macem-macem milih

Yen perlu

Yen perlu


Precision

Ukuran maksimal

Bahan sing dipilih

laporan pengawasan telung koordinat

layanan ngilangi stres


800mm * 1000mm

Macem-macem milih

Yen perlu

Yen perlu


3. Fitur Produk lan Aplikasi

1. Dasar jamur digunakake ing cetakan mobil, kalebu bumper mobil, dashboard, lsp.
2. kita nyedhiyakake layanan relief stres kanggo ngluwihi umur lan kualitas basis cetakan.
3. Baja kasebut asale saka perusahaan baja domestik kanthi laporan kualitas.
5. Kabeh produk kita wis dititi priksa lan dikirim ing jadwal minangka saben requirement customer.
6. Dilengkapi MAKINO CNC, toko termostat, peralatan pelepas stres, lan telung mesin pangukur koordinat
6. Layanan nelusuri produk siji-kanggo-siji, layanan pelacakan wektu nyata kode bar.
7. Diekspor menyang sawetara negara lan wilayah, njamin reputasi
8. customer bisa milih macem-macem jinis steels,Materials sing asalé saka perusahaan baja domestik karo laporan kualitas
9. Nyedhiyakake layanan panipisan, bakal ngluwihi umur basis cetakan lan kualitas.


4. Detail Produk

Car Bumper Mold BaseCar Bumper Mold BaseCar Bumper Mold BaseCar Bumper Mold Base


5. Ngirim, Ngirim lan Nglayani

20-25 dina kerja

Shipping gumantung ing customer, dening segara lan Sepur

Kemasan kotak kayu


6. FAQ

1. Ukuran maksimum saka basis jamur

1300mm * 2200mm * 3100mm


2. Ukuran perusahaan lan jumlah karyawan?

Perusahaan kita kalebu area 18.000 meter persegi lan duwe luwih saka 200 karyawan, sing paling akeh karyawan produksi.


3. Apa bisa dikirim ing wektu?

Kita uga ngerti manawa transportasi laut lan darat duwe syarat wektu, mula wektu sing diwenehake paling aman lan bakal rampung sadurunge.


4. Apa sing kudu ditindakake yen ana masalah kualitas?

Perusahaan kita wis ngontrol saka wiwitan pilihan materi. Bahan kasebut uga wis diuji kanthi deteksi cacat. Yen sampeyan ora yakin, sampeyan bisa milih tes telung koordinat sadurunge dikirim. Kita ngetokake laporan tes kanggo mesthekake yen barang kasebut konsisten. Ing lingkungan ekspor, kita bakal nyoba Ekstra serius, ora ana masalah kualitas saiki.


5. Kepiye carane aku ngerti lokasi kargoku saiki lan mesthekake yen aku bisa nggayuh jadwal pengiriman kanthi tepat?

Perusahaan kita dilengkapi sistem pelacakan. Ing wektu sing padha, kita ngembangake sistem pelacakan proses produksi. Saiki, kita bisa ngerti lokasi produk iki kanthi mindhai kode kasebut. Ing wektu sing padha, kita bakal duwe layanan nelusuri siji-kanggo-siji sawise nampa pesenan kanggo ngandhani kemajuan barang ing wektu.


6. Apa bisa nyedhiyakake layanan transportasi laut lan darat?

Perusahaan kita duwe agensi profesional koperasi sing bakal ngatasi masalah transportasi liyane, lan saiki duwe pengalaman ing transportasi laut lan udhara.






Panas Tags: Basis Cetakan Bumper Mobil, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Kualitas, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Merek

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.