Produk

View as  
 
  • Bahan Mold 718h minangka bahan baja sing luwih apik saka baja cetakan P20H (baja cetakan 3Cr2Mo). kang wis nemen apik kualitas, nggawe Isi ing kekurangan saka P20H jamur baja lan ketemu syarat P20H jamur baja.

  • S50c Mould Material cocok kanggo nggawe bagean cilik salib-bagean quenching lan tempering ing mbukak lan bagean normalizing gedhe karo dhuwur-kaku, uga lumahing hardened bagean karo syarat kurang ing kekuatan saka inti, kayata tips, kiriman guide, tangan. lan bagean liyane.Quenched lan salajengipun tempered baja kanggo ngawut-awut, forgings, rodha ban, shafts, sickles, kapak, lading, pengeboran woodworking, palu, etc.

  • Ngerteni syarat para pelanggan, kita wis tunangan kanggo nawakake macem-macem pin sing dipandu.
    Pin sing ditawakake kita dikembangake bebarengan karo pedoman industri lan nggunakake bahan kualitas paling apik sing dipikolehi saka vendor industri sing bisa dipercaya.
    Profesional trampil kita kanthi tegas ngawasi grumbulan kasebut ing saben tahapan fabrikasi, supaya bisa ngrancang macem-macem pin panuntun kualitatif.

  • Side Lock minangka blok posisi kothak PL, uga dikenal minangka bantuan cetakan.
    1. Klompok pemblokiran posisi pemblokiran sisih kothak iki dipasang ing permukaan sisih cetakan, sing trep banget kanggo mbukak lan mbukak, lan bolongan dipasang (slot) ing cithakan gampang diproses.
    2. Posisi inti sadurunge dilebokake menyang rongga kanggo nyegah nyandhang lan karusakan saka inti.
    3. Cithakan diproses karo grooves posisi ing wektu sing padha kanggo mesthekake posisi akurat.
    4. Blok posisi kothak PL iki nduweni rong spesifikasi, metrik lan kekaisaran, pilih miturut syarat cetakan.
    5. Blok posisi PL iki kudu nggunakake paling ora rong set, sing dipasang kanthi simetris ing loro-lorone cetakan. Kanggo cetakan gedhe, dianjurake kanggo nginstal 4-6 set.

  • Kita nyedhiyakake toleransi sing luwih tepat, siklus pangiriman sing cendhak, tahan suhu dhuwur (300℃), tahan karat, produk ngisi grafit kemurnian dhuwur. Lingkup aplikasi: mesin teknik, komponen otomotif, otomatisasi industri, mesin logistik pelabuhan. Sugeng tuku Ball Bushing Kuningan Pandhuan Bushing saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

  • Ngerteni syarat-syarat para pelanggan, kita wis tunangan kanggo nawakake macem-macem semak Pandhuan elit. Pin sing ditawakake kita dikembangake bebarengan karo pedoman industri lan nggunakake bahan kualitas paling apik sing dipikolehi saka vendor industri sing bisa dipercaya. Profesional trampil kita sternly ngawasi bushes iki ing saben tataran fabrikasi, supaya minangka kanggo ngrancang werno-werno kualitatif saka guide bushes.Ing ngisor iki minangka introduksi kanggo Bronze Bushing karo Graphite Metal Polymer Guide Bushing, muga-muga bisa mbantu sampeyan luwih ngerti.