Piring karo Frames
  • Air ProPiring karo Frames
  • Air ProPiring karo Frames

Piring karo Frames

We nyedhiyani Highly kualitas Piring karo Frames.
1. Kita duwe pengalaman 30 taun ing pasar bahan cetakan.
2. Dilengkapi macem-macem peralatan pangolahan kanggo nyukupi presisi standar, syarat presisi non-standar
3. Dilengkapi karo pusat mesin kanggo ketemu bolongan lan pigura lan syarat liyane
4. Dilengkapi karo gudang bahan baku, ana macem-macem stock bahan kanggo sampeyan milih saka, specifications lengkap, shorten wektu pangiriman, lan kanggo kita dumunung ing yuyao, iku gampang kanggo transportasi, kanggo materi Transfer lan kapal piring.
5. piring bakal rangkep banget uga kanggo ekspor.
6. Jeneng merek duwe reputasi ing Ningbo, lan pelanggan nanggapi kanthi apik.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Product Pambuka piring karo Frames

We sing spesialisasine ing Ground Plate, standar Ground Plate lan Customized Ground Plate. Produsen lan Pemasok Plat Ground, sing kasedhiya ing macem-macem wujud lan ukuran sing bisa diganti miturut spesifikasi klien sing digunakake dening sawetara industri.

Kita ndhukung konsumen kanthi barang dagangan sing apik lan panyedhiya tingkat gedhe. Dadi produsen spesialis ing sektor iki, kita wis entuk pengalaman praktis sing sugih ing ngasilake lan ngatur kanggo Rega Kompetitif kanggo Piring Berkualitas Tinggi China kanthi Produsen lan Pemasok Bingkai, Kasedhiya solusi kelas dhuwur kanthi kombinasi karo pra- lan sawise dodolan sing apik banget. layanan njamin daya saing kuwat ing panggonan pasar saya globalized.
Rega Kompetitif kanggo Piring Berkualitas Tinggi China kanthi Bingkai, Aluminium, Kita mung nyedhiyakake barang-barang sing berkualitas lan kita yakin iki minangka cara mung kanggo njaga bisnis terus. Kita uga bisa nyedhiyakake layanan khusus kayata Logo, ukuran khusus, utawa produk lan solusi khusus lan liya-liyane sing bisa miturut kabutuhan pelanggan.


2. Parameter Produk (Spesifikasi)

Tergantung pesanan customer


3. Detail Produk

Plates with FramesPlates with Frames


4. Ngirim, Ngirim lan Nglayani

10-15 dina kerja
Shipping gumantung ing customer, dening segara lan Sepur
Kemasan kotak kayu


5. FAQ

1. Ukuran maksimum saka basis jamur
1300mm * 2200mm * 3100mm

2. Ukuran perusahaan lan jumlah karyawan?
Perusahaan kita kalebu area 18.000 meter persegi lan duwe luwih saka 200 karyawan, sing paling akeh karyawan produksi.

3. Apa bisa dikirim ing wektu?
Kita uga ngerti manawa transportasi laut lan darat duwe syarat wektu, mula wektu sing diwenehake paling aman lan bakal rampung sadurunge.

4. Apa sing kudu ditindakake yen ana masalah kualitas?
Perusahaan kita wis ngontrol saka wiwitan pilihan materi. Bahan kasebut uga wis diuji kanthi deteksi cacat. Yen sampeyan ora yakin, sampeyan bisa milih tes telung koordinat sadurunge dikirim. Kita ngetokake laporan tes kanggo mesthekake yen barang kasebut konsisten. Ing lingkungan ekspor, kita bakal nyoba Ekstra serius, ora ana masalah kualitas saiki.

5. Kepiye carane aku ngerti lokasi kargoku saiki lan mesthekake yen aku bisa nggayuh jadwal pengiriman kanthi tepat?
Perusahaan kita dilengkapi sistem pelacakan. Ing wektu sing padha, kita ngembangake sistem pelacakan proses produksi. Saiki, kita bisa ngerti lokasi produk iki kanthi mindhai kode kasebut. Ing wektu sing padha, kita bakal duwe layanan nelusuri siji-kanggo-siji sawise nampa pesenan kanggo ngandhani kemajuan barang ing wektu.

6. Apa bisa nyedhiyakake layanan transportasi laut lan darat?
Perusahaan kita duwe agensi profesional koperasi sing bakal ngatasi masalah transportasi liyane, lan saiki duwe pengalaman ing transportasi laut lan udhara.






Panas Tags: Piring karo Bingkai, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Kualitas, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Merek

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.