Mold Base

KWT nyedhiyakake basis cetakan kosmetik sing berkualitas tinggi. KWT duwe pengalaman saklawasé 30 taun ing pasar materi jamur lan pengalaman saklawasé 20 taun ing Manufaktur basis jamur. Ningbo Kaiweite (KWT) Mould Base Manufacturing Company Limited dumunung ing kutha asal saka jamur ing China-Yuyao kutha Provinsi Zhejiang, cedhak menyang persimpangan dalan Hubei ing Jalan Nasional 329, kanthi geografi lan lalu lintas kanthi alami. KWT isine 18000 meter persegi lan wis luwih saka 200 Staff.KWT punika perusahaan Manufaktur nggabungaken riset, pembangunan, produksi lan Manajemen, spesialisasine ing produksi basis jamur standar, non-standar dipencet basa jamur plastik, piring jamur, aksesoris jamur, mati casting basis jamur lan basis jamur kadhemen-punching lan ing lan karo apik fasilitas dhasar, teknologi Processing majeng lan liya deteksi lengkap. Kajaba iku, perusahaan duwe sawetara profesional kualitas dhuwur ing Manufaktur basis jamur uga karo pengalaman khusus ing Manajemen, desain lan produksi basis jamur. Iku uga perusahaan sing bakal keasliane dening ISO9001-2000 Quality Management System adoh luwih eariler saka perusahaan liyane ing industri basis jamur domestik. Pasokan KWT kanthi kualitas dhuwurCustom die casting basis cetakan. KWT duwe pengalaman meh 30 taun ing pasar bahan cetakan lan pengalaman meh 20 taun ing manufaktur basis cetakan KWT duwe luwih saka 100 set peralatan, kalebu mesin pangukuran koordinat telu, mesin mesin cnc impor, bengkel suhu konstan lan peralatan relief stres. .
View as  
 
  • KWT nyedhiyakake basis cetakan die casting sing berkualitas tinggi. KWT duwe pengalaman meh 30 taun ing pasar bahan cetakan lan pengalaman meh 20 taun ing manufaktur basis cetakanKWT duwe luwih saka 100 set peralatan, kalebu mesin pangukuran koordinat telu, mesin mesin cnc impor, bengkel suhu konstan lan peralatan relief stres. Kita uga duwe gudang bahan mentah kanggo njamin wektu pangiriman lan kualitas basis cetakan. Muga-muga sampeyan bisa menehi kesempatan kanggo kerja sama karo perusahaan sampeyan.

  • KWT nyedhiyakake basis cetakan injeksi sing berkualitas tinggi. KWT duwe pengalaman meh 30 taun ing pasar bahan cetakan lan pengalaman meh 20 taun ing manufaktur basis cetakanKWT duwe luwih saka 100 set peralatan, kalebu mesin pangukuran koordinat telu, mesin mesin cnc impor, bengkel suhu konstan lan peralatan relief stres. Kita uga duwe gudang bahan mentah kanggo njamin wektu pangiriman lan kualitas basis cetakan. Muga-muga sampeyan bisa menehi kesempatan kanggo kerja sama karo perusahaan sampeyan.

  • KWT nyedhiyakake basis cetakan presisi kanthi kualitas dhuwur. KWT duwe pengalaman meh 30 taun ing pasar bahan cetakan lan pengalaman meh 20 taun ing manufaktur basis cetakanKWT duwe luwih saka 100 set peralatan, kalebu mesin pangukuran koordinat telu, mesin mesin cnc impor, bengkel suhu konstan lan peralatan relief stres. Kita uga duwe gudang bahan mentah kanggo njamin wektu pangiriman lan kualitas basis cetakan. Muga-muga sampeyan bisa menehi kesempatan kanggo kerja sama karo perusahaan sampeyan.

  • KWT nyedhiyakake basis cetakan presisi standar kualitas dhuwur. KWT duwe pengalaman meh 30 taun ing pasar bahan cetakan lan pengalaman meh 20 taun ing manufaktur basis cetakanKWT duwe luwih saka 100 set peralatan, kalebu mesin pangukuran koordinat telu, mesin mesin cnc impor, bengkel suhu konstan lan peralatan relief stres. Kita uga duwe gudang bahan mentah kanggo njamin wektu pangiriman lan kualitas basis cetakan. Muga-muga sampeyan bisa menehi kesempatan kanggo kerja sama karo perusahaan sampeyan.

  • KWT nyedhiyakake basis cetakan peralatan medis sing berkualitas tinggi. KWT duwe pengalaman meh 30 taun ing pasar bahan cetakan lan pengalaman meh 20 taun ing manufaktur basis cetakanKWT duwe luwih saka 100 set peralatan, kalebu mesin pangukuran koordinat telu, mesin mesin cnc impor, bengkel suhu konstan lan peralatan relief stres. Kita uga duwe gudang bahan mentah kanggo njamin wektu pangiriman lan kualitas basis cetakan. Muga-muga sampeyan bisa menehi kesempatan kanggo kerja sama karo perusahaan sampeyan.

  • KWT nyedhiyakake basis cetakan bumper mobil sing berkualitas tinggi. KWT duwe pengalaman meh 30 taun ing pasar bahan cetakan lan pengalaman meh 20 taun ing manufaktur basis cetakanKWT duwe luwih saka 100 set peralatan, kalebu mesin pangukuran koordinat telu, mesin mesin cnc impor, bengkel suhu konstan lan peralatan relief stres. Kita uga duwe gudang bahan mentah kanggo njamin wektu pangiriman lan kualitas basis cetakan. Muga-muga sampeyan bisa menehi kesempatan kanggo kerja sama karo perusahaan sampeyan.

Mold Base diprodhuksi dening pabrik Kaiweite, minangka produsen lan pemasok ing China, kita wis nyedhiyakake Mold Base kanthi kualitas dhuwur kanggo grosir ing saindenging jagad. Ora mung kuwi, kita uga duwe merek dhewe lan tim pangembangan teknis sing berpengalaman, bisa nggawe produk sing disesuaikan miturut syarat pelanggan. Sugeng rawuh kanggo tuku! Kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.