Aksesoris Mould

Kaiweite minangka salah sawijining produsen lan pemasok Aksesoris Mould China sing misuwur. Pabrik kita duwe spesialisasi ing manufaktur Base Mould. Ningbo Kaiweite(KWT) Mold Base Manufacturing Limited Company dumunung ing kutha asal saka jamur ing China-Yuyao kutha Provinsi Zhejiang, cedhak Hubei dalan prapatan National Road 329, richly endowed ing geografi lan lalu lintas dening alam. KWT isine 18000 meter persegi lan wis luwih saka 200 Staff. Ningbo Kaiweite(KWT) Mould Base Manufacturing Company Limited dumunung ing kutha asal saka jamur ing China-Yuyao kutha Provinsi Zhejiang, cedhak Hubei prapatan dalan National Road 329, richly endowed babagan geografi lan lalu lintas kanthi alam. KWT isine 18000 meter persegi lan wis luwih saka 200 Staff.KWT punika perusahaan Manufaktur nggabungaken riset, pembangunan, produksi lan Manajemen, spesialisasine ing produksi basis jamur standar, non-standar dipencet basa jamur plastik, piring jamur, aksesoris jamur, mati casting basis jamur lan basis jamur kadhemen-punching lan ing lan karo apik fasilitas dhasar, teknologi Processing majeng lan liya deteksi lengkap. Kajaba iku, perusahaan duwe sawetara profesional kualitas dhuwur ing Manufaktur basis jamur uga karo pengalaman khusus ing Manajemen, desain lan produksi basis jamur. Iku uga perusahaan sing bakal keasliane dening ISO9001-2000 Quality Management System adoh luwih eariler saka perusahaan liyane ing industri basis jamur domestik. Ngerteni syarat para pelanggan, kita wis tunangan kanggo nawakake macem-macem pin sing dipandu. Pin sing ditawakake kita dikembangake selaras karo pedoman industri lan nggunakake bahan kualitas paling apik sing dipikolehi saka vendor sing bisa dipercaya saka industri kasebut. bushes iki ing saben tataran saka pabrikan, supaya minangka kanggo desain werno-werno kualitatif sakaPin guide China.
View as  
 
  • Ngerteni syarat para pelanggan, kita wis tunangan kanggo nawakake macem-macem pin sing dipandu.
    Pin sing ditawakake kita dikembangake bebarengan karo pedoman industri lan nggunakake bahan kualitas paling apik sing dipikolehi saka vendor industri sing bisa dipercaya.
    Profesional trampil kita kanthi tegas ngawasi grumbulan kasebut ing saben tahapan fabrikasi, supaya bisa ngrancang macem-macem pin panuntun kualitatif.

  • Side Lock minangka blok posisi kothak PL, uga dikenal minangka bantuan cetakan.
    1. Klompok pemblokiran posisi pemblokiran sisih kothak iki dipasang ing permukaan sisih cetakan, sing trep banget kanggo mbukak lan mbukak, lan bolongan dipasang (slot) ing cithakan gampang diproses.
    2. Posisi inti sadurunge dilebokake menyang rongga kanggo nyegah nyandhang lan karusakan saka inti.
    3. Cithakan diproses karo grooves posisi ing wektu sing padha kanggo mesthekake posisi akurat.
    4. Blok posisi kothak PL iki nduweni rong spesifikasi, metrik lan kekaisaran, pilih miturut syarat cetakan.
    5. Blok posisi PL iki kudu nggunakake paling ora rong set, sing dipasang kanthi simetris ing loro-lorone cetakan. Kanggo cetakan gedhe, dianjurake kanggo nginstal 4-6 set.

  • Kita nyedhiyakake toleransi sing luwih tepat, siklus pangiriman sing cendhak, tahan suhu dhuwur (300℃), tahan karat, produk ngisi grafit kemurnian dhuwur. Lingkup aplikasi: mesin teknik, komponen otomotif, otomatisasi industri, mesin logistik pelabuhan. Sugeng tuku Ball Bushing Kuningan Pandhuan Bushing saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

  • Ngerteni syarat-syarat para pelanggan, kita wis tunangan kanggo nawakake macem-macem semak Pandhuan elit. Pin sing ditawakake kita dikembangake bebarengan karo pedoman industri lan nggunakake bahan kualitas paling apik sing dipikolehi saka vendor industri sing bisa dipercaya. Profesional trampil kita sternly ngawasi bushes iki ing saben tataran fabrikasi, supaya minangka kanggo ngrancang werno-werno kualitatif saka guide bushes.Ing ngisor iki minangka introduksi kanggo Bronze Bushing karo Graphite Metal Polymer Guide Bushing, muga-muga bisa mbantu sampeyan luwih ngerti.

  • Minangka pabrik profesional, kita pengin menehi sampeyan Standard Guide Bushing. Lan kita bakal menehi sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune. Ngerteni syarat-syarat para pelanggan, kita wis tunangan kanggo nawakake macem-macem semak Pandhuan elit. Pin sing ditawakake kita dikembangake bebarengan karo pedoman industri lan nggunakake bahan kualitas paling apik sing dipikolehi saka vendor industri sing bisa dipercaya. Profesional trampil kita ngawasi semak-semak iki kanthi ketat ing saben tahapan fabrikasi, supaya bisa ngrancang macem-macem semak pandhuan kualitatif.

  • Ngerteni syarat para pelanggan, kita wis tunangan kanggo nawakake macem-macem elit Guide Pin. Pin sing ditawakake kita dikembangake kanthi pedoman industri lan nggunakake bahan kualitas sing paling apik sing dipikolehi saka vendor sing bisa dipercaya ing industri kasebut. grumbulan iki ing saben tahapan fabrikasi, supaya bisa ngrancang macem-macem kualitatif saka guide pins.Sampeyan bisa yakin kanggo tuku Standard Guide Pin saka pabrik kita lan kita bakal menehi sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

 1 
Aksesoris Mould diprodhuksi dening pabrik Kaiweite, minangka produsen lan pemasok ing China, kita wis nyedhiyakake Aksesoris Mould kanthi kualitas dhuwur kanggo grosir ing saindenging jagad. Ora mung kuwi, kita uga duwe merek dhewe lan tim pangembangan teknis sing berpengalaman, bisa nggawe produk sing disesuaikan miturut syarat pelanggan. Sugeng rawuh kanggo tuku! Kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.