Bahan Mold

Mould Material cocok kanggo nggawe bagean cilik salib-bagean quenching lan tempering ing mbukak lan bagean normalizing gedhe karo dhuwur-kaku, uga lumahing hardened bagean karo syarat kurang ing kekuatan saka inti, kayata tips, kiriman guide, tangan lan parts.Ningbo Kaiweite(KWT) Mould Base Manufacturing Limited Company dumunung ing kutha asal saka jamur ing China-Yuyao kutha Provinsi Zhejiang, cedhak Hubei prapatan dalan National Road 329, richly endowed ing geografi lan lalu lintas dening alam. KWT isine 18000 meter persegi lan wis luwih saka 200 Staff.KWT punika perusahaan Manufaktur nggabungaken riset, pembangunan, produksi lan Manajemen, spesialisasine ing produksi basis jamur standar, non-standar dipencet basa jamur plastik, piring jamur, aksesoris jamur, mati casting basis jamur lan basis jamur kadhemen-punching lan ing lan karo apik fasilitas dhasar, teknologi Processing majeng lan liya deteksi lengkap. Kajaba iku, perusahaan duwe sawetara profesional kualitas dhuwur ing Manufaktur basis jamur uga karo pengalaman khusus ing Manajemen, desain lan produksi basis jamur. Iku uga perusahaan sing bakal keasliane dening ISO9001-2000 Quality Management System adoh luwih eariler saka perusahaan liyane ing industri basis jamur domestik.China 718h Mold Materialminangka bahan baja sing luwih apik saka baja cetakan P20H (baja cetakan 3Cr2Mo). kang wis nemen apik kualitas, nggawe Isi ing kekurangan saka P20H jamur baja lan ketemu syarat P20H jamur baja.
View as  
 
  • Bahan Mold 718h minangka bahan baja sing luwih apik saka baja cetakan P20H (baja cetakan 3Cr2Mo). kang wis nemen apik kualitas, nggawe Isi ing kekurangan saka P20H jamur baja lan ketemu syarat P20H jamur baja.

  • S50c Mould Material cocok kanggo nggawe bagean cilik salib-bagean quenching lan tempering ing mbukak lan bagean normalizing gedhe karo dhuwur-kaku, uga lumahing hardened bagean karo syarat kurang ing kekuatan saka inti, kayata tips, kiriman guide, tangan. lan bagean liyane.Quenched lan salajengipun tempered baja kanggo ngawut-awut, forgings, rodha ban, shafts, sickles, kapak, lading, pengeboran woodworking, palu, etc.

 1 
Bahan Mold diprodhuksi dening pabrik Kaiweite, minangka produsen lan pemasok ing China, kita wis nyedhiyakake Bahan Mold kanthi kualitas dhuwur kanggo grosir ing saindenging jagad. Ora mung kuwi, kita uga duwe merek dhewe lan tim pangembangan teknis sing berpengalaman, bisa nggawe produk sing disesuaikan miturut syarat pelanggan. Sugeng rawuh kanggo tuku! Kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.