Babagan awake dhewe



Ningbo Kaiweite(KWT) Mold Base Manufacturing Limited Company dumunung ing kutha asal saka jamur ing China-Yuyao kutha Provinsi Zhejiang, cedhak Hubei dalan prapatan National Road 329, richly endowed ing geografi lan lalu lintas dening alam. KWT isine 18000 kothak meter lan wis luwih saka 200 Staff.

 

KWT minangka perusahaan manufaktur sing nggabungake riset, pangembangan, produksi lan manajemen, khusus ing produksi standardhasar cetakan, basis cetakan plastik non-standar ditekan,piring cetakan, aksesoris jamur, basis cetakan die casting lan basis cetakan kadhemen-punching lan liya-liyane lan kanthi fasilitas dhasar sing luwih apik, teknologi pangolahan canggih lan sarana deteksi lengkap. Kajaba iku, perusahaan duwe sawetara profesional kualitas dhuwur ing Manufaktur basis jamur uga karo pengalaman khusus ing Manajemen, desain lan produksi basis jamur. Iku uga perusahaan sing bakal keasliane dening ISO9001-2000 Quality Management System adoh luwih eariler saka perusahaan liyane ing industri basis jamur domestik.

 


Macem-macem jinis basa jamur non-standar bisa diproses miturut grafik lan syarat customer kalebu pigura nggoleki, bolongan bunder nggoleki lan mbentuk nggoleki lan ing. Saiki orane katrangan perusahaan saka bisnis utamané isine Processing basis jamur nggoleki ing mobil, aplikasi ngarep, Kosmetik lan ing, karo popularitas relatif dhuwur ing industri kanggo disenengi dening pelanggan. Kajaba iku, KWT uga nyedhiyakake pangolahan papan cetakan berkualitas tinggi lan potongan palsu kanggo para pelanggan uga macem-macem baja cetakan domestik lan manca sing bisa dituku lan digunakake.

 

KWT darmabakti kanggo ngladeni masyarakat lan nampani para pelanggan anyar lan lawas kanggo ngunjungi lan negosiasi kanggo kerjasama!