Piring ing Processing Normal
  • Air ProPiring ing Processing Normal
  • Air ProPiring ing Processing Normal
  • Air ProPiring ing Processing Normal

Piring ing Processing Normal

We nyedhiyani Highly kualitas Piring ing Processing Normal.
1. Kita duwe pengalaman 30 taun ing pasar bahan cetakan.
2. Dilengkapi macem-macem peralatan pangolahan kanggo nyukupi presisi standar, syarat presisi non-standar
3. Dilengkapi karo pusat mesin kanggo ketemu bolongan lan pigura lan syarat liyane
4. Dilengkapi karo gudang bahan baku, ana macem-macem stock bahan kanggo sampeyan milih saka, specifications lengkap, shorten wektu pangiriman, lan kanggo kita dumunung ing yuyao, iku gampang kanggo transportasi, kanggo materi Transfer lan kapal piring.
5. piring bakal rangkep banget uga kanggo ekspor.
6. Jeneng merek duwe reputasi ing Ningbo, lan pelanggan nanggapi kanthi apik.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Product Pambuka piring ing Processing Normal

We sing spesialisasine ing Ground Plate, standar Ground Plate lan Customized Ground Plate. Produsen lan Pemasok Plat Ground, sing kasedhiya ing macem-macem wujud lan ukuran sing bisa diganti miturut spesifikasi klien sing digunakake dening sawetara industri.

Kanggo nyukupi kesenengan sing dikarepake para pelanggan, saiki kita duwe staf sing kuat kanggo nawakake layanan umum paling gedhe sing kalebu pemasaran internet, penjualan, perencanaan, output, kontrol kualitas, pengepakan, gudang lan logistik kanggo Pabrik ODM China High Quality Plates ing Normal Produsen Processing lan Suppliers, Kita lagi arep kanggo sumber becik kualitas dhuwur, dening adoh paling sektor competitive rate, kanggo saben klien anyar lan outdated nalika nggunakake paling Fantastic eco-loropaken panyedhiya.
Pabrik ODM China Piring Kualitas Tinggi ing Pengolahan Normal, Lembaran Baja Tahan Karat, Produk lan solusi kita diekspor ing saindenging jagad. Pelanggan tansah wareg karo kualitas dipercaya, layanan customer-oriented lan prices competitive. Misi kita yaiku "kanggo terus entuk kasetyan kanthi menehi upaya kanggo ningkatake solusi lan layanan sing terus-terusan kanggo njamin kepuasan pangguna pungkasan, pelanggan, karyawan, pemasok lan komunitas ing saindenging jagad sing kerja sama".


2. Parameter Produk (Spesifikasi)

Tergantung pesanan customer


3. Detail Produk

Plates in Normal ProcessingPlates in Normal ProcessingPlates in Normal Processing


4. Ngirim, Ngirim lan Nglayani

10-15 dina kerja
Shipping gumantung ing customer, dening segara lan Sepur
Kemasan kotak kayu


5. FAQ

1. Ukuran maksimum saka basis jamur
1300mm * 2200mm * 3100mm

2. Ukuran perusahaan lan jumlah karyawan?
Perusahaan kita kalebu area 18.000 meter persegi lan duwe luwih saka 200 karyawan, sing paling akeh karyawan produksi.

3. Apa bisa dikirim ing wektu?
Kita uga ngerti manawa transportasi laut lan darat duwe syarat wektu, mula wektu sing diwenehake paling aman lan bakal rampung sadurunge.

4. Apa sing kudu ditindakake yen ana masalah kualitas?
Perusahaan kita wis ngontrol saka wiwitan pilihan materi. Bahan kasebut uga wis diuji kanthi deteksi cacat. Yen sampeyan ora yakin, sampeyan bisa milih tes telung koordinat sadurunge dikirim. Kita ngetokake laporan tes kanggo mesthekake yen barang kasebut konsisten. Ing lingkungan ekspor, kita bakal nyoba Ekstra serius, ora ana masalah kualitas saiki.

5. Kepiye carane aku ngerti lokasi kargoku saiki lan mesthekake yen aku bisa nggayuh jadwal pengiriman kanthi tepat?
Perusahaan kita dilengkapi sistem pelacakan. Ing wektu sing padha, kita ngembangake sistem pelacakan proses produksi. Saiki, kita bisa ngerti lokasi produk iki kanthi mindhai kode kasebut. Ing wektu sing padha, kita bakal duwe layanan nelusuri siji-kanggo-siji sawise nampa pesenan kanggo ngandhani kemajuan barang ing wektu.

6. Apa bisa nyedhiyakake layanan transportasi laut lan darat?
Perusahaan kita duwe agensi profesional koperasi sing bakal ngatasi masalah transportasi liyane, lan saiki duwe pengalaman ing transportasi laut lan udhara.






Panas Tags: Piring ing Pangolahan Normal, Grosir, Tuku, Kustomisasi, Kualitas, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Merek

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.