Enem Angle Square Machining
  • Air ProEnem Angle Square Machining
  • Air ProEnem Angle Square Machining

Enem Angle Square Machining

Kita nyedhiyakake mesin Six Angle Square sing berkualitas tinggi.
1. Kita duwe pengalaman 30 taun ing pasar bahan cetakan.
2. Dilengkapi macem-macem peralatan pangolahan kanggo nyukupi presisi standar, syarat presisi non-standar
3. Dilengkapi karo pusat mesin kanggo ketemu bolongan lan pigura lan syarat liyane
4. Dilengkapi karo gudang bahan baku, ana macem-macem stock bahan kanggo sampeyan milih saka, specifications lengkap, shorten wektu pangiriman, lan kanggo kita dumunung ing yuyao, iku gampang kanggo transportasi, kanggo materi Transfer lan kapal piring.
5. piring bakal rangkep banget uga kanggo ekspor.
6. Jeneng merek duwe reputasi ing Ningbo, lan pelanggan nanggapi kanthi apik.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Product Pambuka saka Six Angle Square Machining

We sing spesialisasine ing Ground Plate, standar Ground Plate lan Customized Ground Plate. Produsen lan Pemasok Plat Ground, sing kasedhiya ing macem-macem wujud lan ukuran sing bisa diganti miturut spesifikasi klien sing digunakake dening sawetara industri.

Saben anggota individu saka kru revenue kinerja gedhe kita nilai kabutuhan pelanggan lan komunikasi perusahaan kanggo Dealers Grosir saka China High Quality Six Angle Square Machining Produsen lan Suppliers, Kita tulus nindakake kita paling apik kanggo nyedhiyani pitulungan paling ono gunane kanggo akeh pembeli lan pengusaha.
Dealer Grosir China High Quality Six Angle Square Machining Produsen lan Suppliers, Kita nyetel "dadi praktisi kredit kanggo entuk pembangunan terus-terusan lan inovasi" minangka motto kita. Kita pengin nuduhake pengalaman karo kanca-kanca ing omah lan ing luar negeri, minangka cara kanggo nggawe kue sing luwih gedhe kanthi usaha bebarengan. Kita duwe sawetara wong R&D sing berpengalaman lan nampa pesenan OEM.


2. Parameter Produk (Spesifikasi)

Tergantung pesanan customer


3. Detail Produk

Six Angle Square MachiningSix Angle Square Machining


4. Ngirim, Ngirim lan Nglayani

10-15 dina kerja
Shipping gumantung ing customer, dening segara lan Sepur
Kemasan kotak kayu


5. FAQ

1. Ukuran maksimum saka basis jamur
1300mm * 2200mm * 3100mm

2. Ukuran perusahaan lan jumlah karyawan?
Perusahaan kita kalebu area 18.000 meter persegi lan duwe luwih saka 200 karyawan, sing paling akeh karyawan produksi.

3. Apa bisa dikirim ing wektu?
Kita uga ngerti manawa transportasi laut lan darat duwe syarat wektu, mula wektu sing diwenehake paling aman lan bakal rampung sadurunge.

4. Apa sing kudu ditindakake yen ana masalah kualitas?
Perusahaan kita wis ngontrol saka wiwitan pilihan materi. Bahan kasebut uga wis diuji kanthi deteksi cacat. Yen sampeyan ora yakin, sampeyan bisa milih tes telung koordinat sadurunge dikirim. Kita ngetokake laporan tes kanggo mesthekake yen barang kasebut konsisten. Ing lingkungan ekspor, kita bakal nyoba Ekstra serius, ora ana masalah kualitas saiki.

5. Kepiye carane aku ngerti lokasi kargoku saiki lan mesthekake yen aku bisa nggayuh jadwal pengiriman kanthi tepat?
Perusahaan kita dilengkapi sistem pelacakan. Ing wektu sing padha, kita ngembangake sistem pelacakan proses produksi. Saiki, kita bisa ngerti lokasi produk iki kanthi mindhai kode kasebut. Ing wektu sing padha, kita bakal duwe layanan nelusuri siji-kanggo-siji sawise nampa pesenan kanggo ngandhani kemajuan barang ing wektu.

6. Apa bisa nyedhiyakake layanan transportasi laut lan darat?
Perusahaan kita duwe agensi profesional koperasi sing bakal ngatasi masalah transportasi liyane, lan saiki duwe pengalaman ing transportasi laut lan udhara.






Panas Tags: Mesin Six Angle Square, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Kualitas, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Merek

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.