Warta industri

Apa basis cetakan

2022-01-08
Saiki, aplikasi jamur melu saben produk (kayata mobil, aerospace, kabutuhan saben dina, komunikasi listrik, produk lan peralatan medis, lan sapiturute), anggere akeh produk bakal diprodhuksi dening jamur, lan basis cetakan. minangka bagéan integral saka cetakan. Saiki, syarat akurasi formwork bakal ditemtokake miturut tingkat lan syarat produk sing beda-beda.

Dasar cetakan minangka produk setengah rampung saka cetakan, sing kasusun saka macem-macem bagean sing cocog karo piring baja. Bisa diarani minangka balung saka kabeh cetakan. Amarga beda gedhe ing Processing melu ing basis jamur lan jamur, Produsèn jamur bakal milih supaya basis jamur saka Produsèn basa jamur lan nggawe nggunakake kaluwihan produksi loro-lorone kanggo nambah kualitas produksi sakabèhé lan efficiency.

Sawise taun pembangunan, industri produksi basis jamur wis cukup diwasa. Saliyane tuku basis cetakan sing disesuaikan miturut kabutuhan cetakan individu, produsen cetakan uga bisa milih produk basis cetakan standar. Basis cetakan standar duwe macem-macem gaya lan wektu pangiriman sing cendhak, malah tuku lan nggunakake, nyedhiyakake keluwesan sing luwih dhuwur kanggo manufaktur cetakan. Mulane, popularitas basis cetakan standar terus saya apik.

Ing cendhak, basis jamur duwe piranti preform, piranti posisi lan piranti ejection. Umume dikonfigurasi minangka panel, papan (cithakan ngarep), papan B (cithakan mburi), papan C (wesi persegi), piring dasar, panel thimble, piring dhasar thimble, kirim pandhuan, pin bali lan suku cadang liyane.

报错 笔记